Teleskaft m/klicks 100-180cm

Dette teleskopskaft kan blive 180 cm langt og dermed gøre det let og komfortabelt for dig at vaske gulve under møbler eller lign, eller vaske dine højtstående vinduer. Teleskopskaftet har klicks i enden, der gør det muligt at fastsætte den funktion du ønsker.
Varenummer: 8381
Teleskaft m. klicks Specifikationer: Længde sammenfoldet: 100 cm. Længde udfoldet: 180 cm. Farve: Sølv Materiale: Aluminium
Kunder der har købt denne vare købte også

Mop syntetisk 80 cm.

Varenummer: 2811
Denne fejemoppe i blå acryl er ideel til tørmopning af store arealer inden gulvvask. Moppen er af høj kvalitet og med stærke syninger, der giver moppen en lang levetid.

Hygiejne mopdug rulle

Varenummer: 2800
Denne mopdug er den bedste på markedet og er helt ideelt til at fjerne støv, snavs, bakterier pg virus. Moppen er et godt alternativ til støvsugning, da du undgår at slæbe rundt på den tunge støvsuger. Hygiejnemoppen er desuden tidsparende og den er derfor både oplagt og meget populær at bruge i bl.a. sundhedssektoren.

Hygiejnemopfremfører

Varenummer: 2801
Hygiejnemopfremføreren er praktisk og enkel at bruge til guldvask på større arealer.

Mopstativ 80cm Forbedret

Varenummer: 2806A
Dette mopstativ er velgnet til både tør og våd mopning af gulve, når der skal rengøres større arealer. Den er funktionel og helt enkel at bruge.