Desinficering

Kemi Desinficering
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Blutoxol desinfektionsmiddel/fødevarer 1 ltr.

Varenummer: JK550302
Blutoxol desinfektionsmiddel/fødevarer 1 ltr.

DEB Instant Foam 1 l. (6) 2720

Varenummer: 2289
Dett er et effektivt hånddesinfektionsmiddel. Kan anvendes i meget hygiejnesensitive miljøer.

Deb Instant Foam TouchFREE 1l (3) IFS1LTFSC

Varenummer: 2281
Effektiv alkoholbaseret hånddesinfektion. Er fuldt virusdræbende og kommer ud af dispenser i skumform. Grundet sin effektivitet er desinfektionen meget velegnet til blandt andet fødevare og hospitalssektoren.

Diesin Maxx 1ltr

Varenummer: 1429
Diesin Maxx er et surt deisinficerende rengøringsmiddel. Der er tale om en kombineret kalkfjerner og desinfektionsmiddel.

Iduna IDZ RapidA desinf 1 l.

Varenummer: 1421
Iduna idz rapida desinf. er et effektivt desinfektionsmiddel. Er specielt anvendeligt på pålægsmaskiner, køkkenborde, maskiner mm.

IDZ desinfektion 5 liter

Varenummer: 1406
Det ideele desinfektionsmiddel til elvnedsmiddelindustrien. Kan anvendes på alle overflader, der kan tåle vand.

Katrin Hånddes. 1L 89346

Varenummer: 4183
Hånddesinfektion fra Katrin efterlader dine hænder desinficerede, rene og tørre. Gelen er duftneutral og mild for huden Den er velegnet til områder, hvor der normalvist ikke er adgang til håndvask. Fx festivaller, kontorer o.l. eller hvor der er skrappe krav til håndhygiejnen. Fx. fødevareindustri eller sundhedsindustrien.

Katrin sæderens 0,5L 954311

Varenummer: 4195
Katrin Sæderens er en desinfektionsskum til at rengøre og afspritte toiletsædet inden brug. Det er en hurtig og smart måde at øge hygiejnen på. Den er skånsom mod huden og passer til Katrin Soap Dispenser

Mugfjerner 1l

Varenummer: 1389
Denne mugfjerner er yderst effektiv på sanitære arealer. Løsner og fjerner mug fra overflader og fuger. Påfør og lad virke i 3-5 minutter. Skyl herefter af med rent vand. Brug evt. svamp

Reng.tablet SprayWash Tab9 14s m/p

Varenummer: 1001SPRAY
Rengøringstablet, SprayWash CleaningTab 9, daglig rengøring, med parfume, 14 stk,

Rodalon indendørs 5% 1 L.

Varenummer: 2052
Rodalon er et effektivt middel til at bekæmpe bakterier og svampe. Fjerner mugdannelser og dårlig lugt. Kan også bruges på tekstiler til at fjerne dårlig lugt som fx. sved. Kan også bruges som desinfektionsmiddel på et badeværelse.

Rodalon udendørs 10% 1 L.

Varenummer: 2053
Rodalon til udendørs rengøring er effektivt og bleger ikke. Anvendes derfor ofte til rengøring af fx. havemøbler, parasoller, drivhuse og fliser.

Supply HandDes 70% 500 ml.

Varenummer: 1420
Supply hånddesinfektion er en behagelig hånddesinficerende gel. Den kommer i pumpe, så den er let at trykke ud.

Tork Alcogel hånddes 1L 910106

Varenummer: 2023
Hånddesinfektion fra Tork sikrer dig en god håndhygiejne. Er især velegnet på placeringer uden adgang til håndvask. Passer til dispenser fra Tork.

Tork hånddes skum 1ltr 520401

Varenummer: 2335
Hånddesinfektion forebygger infektioner. Særdeles velegnet på placeringer uden adgang til vand, fx. kontorer, festivaltoiletter og andre offentlige områder. Kommer ud som en fyldig skum, der smøres ud i hænderne, til den er fordampet. Skal ikke vaskes af. Klistrer ikke.