Diverse

Rekvisitter Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Decilitermål plast/udgået

Varenummer: 1880
Decilitermål i plast til afmåling af rengøringsmidler, mm.

Doseringsmåler flasker 5-20ml

Varenummer: 1879
Denne doseringsmåler hjælper dig med at dosere korrekt mellem vand og dit rengøringsmiddel. Kan monteres på flasker, og kan dosere fra 5-20 ml.

Doseringspumpe til 5 liter dk.

Varenummer: 1898
En god doseringspumpe, der sikre dig en ensartet og nem doseringaf kemi.

Drikkebægre 21 cl. 3000 stk.

Varenummer: 3210
Disse engangsdrikkebægere er fremstillet i tyndt plast, der gør dem lette at tage med på farten og lette at smide i affaldskurven efter brug. Drikkebægerne vejer ikke meget, men solide grundet den kraftige kant rundt i toppen.

Engangsdragt med hætte

Varenummer: 1283
Denne engangsdragt er en komfortabel beskyttelsesdragt, der har elastikker ved hænder, fødder og hoved, for at beskytte bedst muligt

Fejebakke metal hvid 5585

Varenummer: 2539
Denne fejebakke er grundet sin gode hældning og sit grove materiale især velegnet til udendørsbrug eller brug i erhvervssammenhæng.

Forlængerledning 10 m.

Varenummer: 2887
Du har sikkert prøvet det der med at støvsugeren pludselig slukker midt i en rengøring, fordi du har revet stikket ud. Med denne forlængerledning undgår den irriterende afbrydelse og så kan du endda komme 10 meter længere rundt omkring.

Forlængerledning 20 m.

Varenummer: 3428
Du har sikkert prøvet det der med at støvsugeren pludselig slukker midt i en rengøring, fordi du har revet stikket ud. Med denne forlængerledning undgår den irriterende afbrydelse og så kan du endda komme 10 meter længere rundt omkring.

Kemikurv, håndholdt

Varenummer: 7133
Kemikurv med plads til 3 flasker og flere redskaber. Gør det er nemt at transportere diverse redskaber og rengøringsprodukter med kemikurven, hvilket muliggør en mere effektiv rengøring.

Madfilm 30x300cm, 4 ruller

Varenummer: 4227
Stor industri-rulle med wrap film til husholdningsbrug. Der er takker på emballagen, hvilket gør det let at afrive wrap til brug.

Monel doseringspumpe 10 l.

Varenummer: 1843
Med denne doseringspumpe får du en huritg og sikker måde at dosere kemi. Pumpen sikre, at du altid doserer ens, hvilket sparer både tid og penge.

Nito slange m. kobling 15 mtr.

Varenummer: 8123
Slangen monteres på Nito skumsprøjte system. Slangen er 15 meter lang og kan bruges me vand der er max 40 grader varmt. Der er 1/2" kobling ibegge ender, der gør den kompatibel med de fleste sprøjtehoveder mm.

Overtrækssko plast 100 stk.

Varenummer: 1384
Overtrækssko til beskyttelse af såvel sko som underlag.

Påfyldningsslange

Varenummer: 6020
Denne påfyldningsslange gør det let at hælde rengøringsmidler over i en forstøver, en maskine eller lign.

Pumie kalkslør fjerner håndtag

Varenummer: 3530
Pumiesten hjælper mod hårdfør snavs uden kemikalier - du kan gøre bugt med både rust og kalk i toilettet ved hjælp af dette produkt.