Diverse

Kemi Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

3M industri cleaner 500 ml.

Varenummer: 2211
Dette rensemiddel er effektiv til fjernelse af blandt andet klæbemidler, taperester, fedt, olie og snavs. Er baseret på olie og er godt til generel rengøring. Efterlader en god duft. Til proffessionelt brug.

3M metalpolish 600 ml.

Varenummer: 2208
Denne metalpolish er effektiv til pudsning af metaloverflader, herunder både stål og aluminium, kobber mm. Efterlader en skinnende ren overflade.

Activa Screen Clean 100ml

Varenummer: 3181
Activas skærmrens fungere fantastisk til at rense fedtfingre og støv af skærme å computere, tablets og telefoner.

Activa trykluft 520ML

Varenummer: 3011
En Activa trykluft spray anvendes til at fjerne støv og til at løsne snavs. Meget effektivt til at rengøre fx fotoudstyr og elektronik.

Afløbsrens 1l.

Varenummer: 2071
Denne afløbsrens er effektiv til opløsning af både delvist eller helt tilstoppede afløb. Hæld afløbsrens i, lad virke og skyl efter med vand.

Airwick Citrus 300 ml.

Varenummer: 2064
Denne duftrenser fra Airwick er velegnet til mindre lokaler. Den efterlader en behagelig, mild duft af citrus.

Airwick Cotton Breeze 300ml

Varenummer: 8349
Denne duftspray har en eksklusiv duft af cottn breeze. Duftspray fjerner dårlig lugt inden for få sekunder. Drives af filtreret luft.

Airwick magnolia & cherry300ml

Varenummer: 8348
Denne duftspray har en eksklusiv duft af kirsebær og magnolie. Duftspray fjerner dårlig lugt inden for få sekunder. Drives af filtreret luft.

Aktiva Zappa lugtfjerner æble 400ml

Varenummer: 2343
Odour lugtfjerner æble fjerner effektivt dårlig lugt og erstatter den med en frisk og behagelig duft af æble.

Aktiva Zappa lugtfjerner citrus 400ml

Varenummer: 2342
Aktiva Zappa lugtfjerner citrus fjerner effektivt en dårlig lugt og indeklimaet erstattes af en frisk og behagelig duft af citrus og mint.

Arenas-compact 1ltr tøjvask

Varenummer: JK651802
Er et universal vaskemiddel til maskinvask. Midlet er baseret på enzymer, hvorfor det er særligt effektivt til at fjerne blod, æggehvider mm. Velegnet til vask af tekstiler især i restaurationsbranchen, hvor svært smuds kan forekomme.

Arenas-excellent 20ltr forstær

Varenummer: JK652321
Denne vaskeforstærker fra Kiehl er fosfatfri og lavet til at øge vaskeevnen. Passer godt som supplement til Arenas-wash, som anvendes sammen med kulørt- og hvidvask. Kan ikke anvendes til bomuld- og silkematerialer.

Arenas-Oxydes 20ltr blegmiddel

Varenummer: JK653121
Denne blegemiddel fra Kiehler anvendeligt ved vask af hvidt ved 60 grader. Den er især effektiv og populær på placeringer, hvor der er store krav til hygiejne og baktier, såsom hospitaler og plejehjem mm.

Arenas-wash 20ltr tøjvask

Varenummer: JK652121
Er et universal vaskemiddel til maskinvask. Midlet er baseret på enzymer, hvorfor det er særligt effektivt til at fjerne blod, æggehvider mm. Velegnet til vask af tekstiler især i restaurationsbranchen, hvor svært smuds kan forekomme.

Brasso 150 ml.

Varenummer: 2220
Brasso er et poleringsmiddel, der kan få selv sløve, upolerede overflader til at stråle og skinne. Især velegnet på kobber, tin, messing og chrom. Påfør Brasso på en tør klud og poler på overfladen til den skinner. Ingen efterskylning eller tørring.