Sikkerhedsudstyr

Rekvisitter Sikkerhedsudstyr
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Plum Øjenskyller 200ml Grøn 4691

Varenummer: 1551
Øjenskyller fra Plum fjerner effektivt støv, snavs og andre fremmedlegemer fra øjet. Dens brugervenlige design, gør den let at betjene, hvis der skulle opstå behov

Plum Øjenskyller 500 ml. refil

Varenummer: 1577
Det skal tit gå meget hurtigt, når du får noget i øjet. Med denne øjenskyller har du let og hurtigt adgang til førstehjælp.

Sikkerhedsbriller

Varenummer: 1388
En solid sikkerhedsbrille, der passer uden på almindelige briller. Brillen er let og har god ventilation. De brede stænger gør, at der beskyttes effektivt mod at partikler kommer i kontakt med øjnene.

Sikkerhedsskilte gul 1 stk.

Varenummer: 3630
Et "A" skilt til at stå oprejst, der let fanger din opmærksomhed. Med dette skilt gør du nemt opmærksom på, at gulvet er vådt og at folk skal være varsomme.

Støvmaske

Varenummer: 2580
Denne støvmaske sikrer dig mod støv og fnug i næse og mund. Grundet dens næsebøjle og nakkeelastikken, sidder masken tæt til ansigtet, for at lukke helt af for støv.

Støvmaske med ventil

Varenummer: 3303
Denne støvmaske anvendes til at beskytte mod mindre partikler. Den unikke Cool Flow ventil sørger for, at masken ikke bliver fugtig indeni. Masken er ekstra behagelig at arbejde med, fordi den er udført i letvægtsmaterialer.