Supply Alkalisk "afkalker" 5l

Et sanitært rengøringsmiddel, der anvendes til daglig rengøring og afkalkning af diverse sanitære flader. Kan anvendes på alle vaskbare overflader.
Varenummer: 2042
Supply Alkalisk "Afkalker" 5 Liter. Rengøringsmidlet til at afkalke og rengøre sanitet. Kan anvendes på bl.a. armaturer, porcelæn, natursten, travertin, marmor, terrazzo, granit og cementfuger. Giver glans til hårde overflader og afsætter en usynlig, beskyttende film. Specifikationer: Volumen: 5 lite
Kunder der har købt denne vare købte også

RC S. microfiberklud 40x40 blå

Varenummer: 2700
Microfiberkluden kan bruges både tør og fugtig til overfladerengring – den har stærk sugeevne og er din bedste ven i kampen mod støv.

Supply WC-Rens Stærk 750ml

Varenummer: 2028
Supply WC rens er et meget effektivt rengøringsmiddel og kalkrenser. Kan let fjerne selv de mest genstridige belægninger af kalk, løberust, okkeraflejringer og smuds. Virker huritgt og giver altid et godt og rent resultat.

Unger gummi ***105 cm.

Varenummer: 1102
Ettore gummi er naturgummi i særklasse. Gummiet er af høj kvalitet med medium hårdhed og skarp kant. Derfor er gummiet let at anvende og brugt af tusindvis af professionelle verden rundt.

Køkkenposer 37x60 cm.(56)

Varenummer: 2610
Disse transparante køkkenposer fungerer til alt køkkenaffald og lavet af stærkt plastik. Poserne, eller sækkene, er gennemsigtige og kan derfor også bruges til affald der skal på genbrugsstationer eller lossepladser, med reglement herom.