Mirakelsvamp 1stk.

Som navnet antyder har du her en mirakelsvamp. den ideelle løsning til at fjerne striber og smuds fra væggen, til at fjerne mærker fra sko på gulve og til rengøring af hvide sko. Svampen fjerner let de mest genstridige mærker og pletter.
Varenummer: 3347
Mirakelsvamp 1stk En mirakelsvamp er det idelle middel til at fjerne snavs og striber fra de fleste overflader. Svampen er op til 26 gange mere effektiv end en microfiberklud. Du skal dog være lidt påpasselig med sarte overflader. Anvendes med almindeligt vand, der er ikke behov for sæbe o.l. Svampen er som et viskelæder, som slides væk ved brug. Specifikationer: Materiale: 100% melamin resin
Kunder der har købt denne vare købte også

Supply WC-Rens Stærk 750ml

Varenummer: 2028
Supply WC rens er et meget effektivt rengøringsmiddel og kalkrenser. Kan let fjerne selv de mest genstridige belægninger af kalk, løberust, okkeraflejringer og smuds. Virker huritgt og giver altid et godt og rent resultat.

Viskestykke rød 50x100 cm.

Varenummer: 3596
Viskestykket er holdbart og modstandsdygtigt overfor hyppigt brug og slid.

Torvan-konc. 1ltr universal

Varenummer: JK250702
Dette universalrengøringsmiddel fra Torvan virker hurtigt. Det er ideelt til daglig rengøring. Kan anvendes i både mopsystemer, manuelt eller i maskiner.

Veriprop 1ltr med befugtsevne

Varenummer: JK251502
Dette rengøringsmiddel fra Kiehl er vandafvisende og efterlader ingen striber. Anvendes effektivt på de fleste gulve. Har en stor befugtning af gulve. Midlet er både effektivt til manuel rengøring eller i maskine.