Diverse

Kemi Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Iduna AirFresh 500ml spray

Varenummer: 3999
Kun til professionel brug. Denne luftfrisker har en kraftig parfumeret duft, og typisk er et enkelt tryk nok til et traditionelt lokale. Sprøjt altid opad for maksimal effekt.

Iduna stålglans

Varenummer: 2209
Denne stålglans efterlader dine ståloverflader blankpolerede og skinnende. Skal påføres og efterfølgende aftørres med et tørt viskestykke, for optimal effekt.

Isopropylalkohol 5 l.

Varenummer: 2253
Isopropylakhohol anvendes effektivt til affedtning. Kan også anvendes som opløsningsmiddel. Har en karakteristisk lugt.

Katrin airfresh duft æble

Varenummer: 4188
Denne airfresher fra Katrin passer til Katrin Ease Dispenser. Airfresheren forvandler et lokales dårlige lugt til en god og behagelig duft. Denne duft af æble efterlader lokalet med en velduftende duft af æble.

Katrin airfresh duft citrus - UDGÅET

Varenummer: 4189
Denne airfresher fra Katrin passer til Katrin Ease Dispenser. Airfresheren forvandler et lokales dårlige lugt til en god og behagelig duft. Efterlader lokalet med en velduftende duft af citrus.

Klor ren 1 l.

Varenummer: 2241
Klor rengøring er et effektivt middel til rengøring og desinficering af afløb, bad, håndvaske mm. Kan også anvendes udendørs på terasse, fliser mm.

Klor ren 5 l.

Varenummer: 2242
Klor rengøring er et effektivt middel til rengøring og desinficering af afløb, bad, håndvaske mm. Kan også anvendes udendørs på terasse, fliser mm.

Lager Eddike 1 l.

Varenummer: 2197
Lagereddike kan anvendes til mange formål. Blandt andet er det et effektivt middel til at fjerne lugt og røggener fra en beboelse. Kan ligeledes anvendes til fjernelse af kalkpletter og afkalkning af diverse køkkenapparater.

Lager eddike 5 L

Varenummer: 2198
Lager eddike kan bruges til en række formål ud over madlavning. Bl.a. rengøring og neutralisering af tavler, som skyllemiddel for allergikere, klare farverne i kulørt tøj, fjerne røglugt i hjemmet, til at fjerne kalkpletter.

Lotus friskspray gul 100 ml.

Varenummer: 2339
Lotus friskspray gul er en duftspray til at fjerne dårlig lugt. Lotus friskspray kan opretholde et behageligt indeklima i selv større lokaler.

Lotus røg & lugtfjerner 500 ml

Varenummer: 2337
Lotus røg & lugtfjerner er en lugtfjerner, der fjerner ubehagelig lugt fra organiske reststoffer. Fjerner lugt fra møbler såvel som overflader i og omkring toiletter og urinaler.

Luxus skyllemiddel 5 l.

Varenummer: 2286
Denne skyllemiddel fra Iduna blødgør og efterlader tøjet fri for statisk elektricitet. Tøjet efterlades med en mild velduftende duft. Parfume er kosmetikgodkendt.

Odour lugtfjerner æble 400ml

Varenummer: 2343
Odour lugtfjerner æble fjerner effektivt dårlig lugt og erstatter den med en frisk og behagelig duft af æble.

Odour lugtfjerner citrus 400ml

Varenummer: 2342
Odour lugtfjerner citrus fjerner effektivt en dårlig lugt og indeklimaet erstattes af en frisk og behagelig duft af citrus og mint.

Perma Dan 1 kg.

Varenummer: 2040
Perma Dan anvendes til at fjerne kalk fra vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Det er både skånsomt og effektivt og giver altid et godt resultat. Ved at afkalke din opvaskemaskine jævnligt sikre du, at maskinen holder længere og giver den bedst mulige vask.