Vikan aluskaft tyk med gevin 29595

Et praktisk skaft i aluminium til rengøring af diverse overflader. Skaftet er med gevind og passer sammen med diverse koste og fremfører fra Vikan. Skaftet er let og behageligt at bruge. 2523
Varenummer: 2523
Vikan aluskaft tyk med gevind. 2523 Et god, let og solidt skaft fra Vikan. Skaftet har gevind og kan bruges sammen med forskellige koste og femfører. Et ideelt værktøj for den professionelle. Specifikationer: Materiale: aluminium. Type: tyk.
Kunder der har købt denne vare købte også

Vikan minimop garn 250 gr.

Varenummer: 2839
Denne minimoppe fra Vikan er grundet sin lette vægt god til rengøring af arealer der er svært tilgængelige, fx hjørner og kroge. Garnmoppen passer på skafter med gevind fra Vikan. Tåler vask op til 90 grader.

Støvsugerposer til GD 930, 10 stk.

Varenummer: 2973
Disse støvsugerposer anvendes til støvsugning med Nilfisk GD 930 støvsuger.

Pumie kalkslør fjerner kraftig

Varenummer: 3531
Pumiesten hjælper mod hårdfør snavs uden kemikalier – denne pumiesten er særligt kraftig. Du kan gøre bugt med både rust og kalk i toilettet ved hjælp af dette produkt.

VIKANFejebakke/kost lang skaft

Varenummer: 2495
Denne fejebakke m. kost anvendes til nemt og hurtigt at fjerne snavs fra gulvet. Du behøver ikke at bæje dig, hvilket både giver en bedre arbejdsstilling og gør arbejdet hurtigere. Velegnet til professionelt brug.