SPC super gummi 90 cm.

Dette gummi fra SPC er af den bedste kvalitet. Gummiet er både solidt og formår at bevarer sin blødhed ved lave temperaturer. Det er let at fører over glasset og giver et eminent resultat. Passer til alle SPC-skinner.
Varenummer: S1521
SPC Super gummi 90 cm. Gummi til vinduespolering af højeste kvalitet. Ideelt til professionelt brug. Gummiet passer til alle SPC-skinner. Specifikationer: Længde: 90 cm.
Kunder der har købt denne vare købte også

Strip overtræk zebra 35 cm.

Varenummer: 1152
Dette strip overtrækfra populære Unger bruges til effektiv vinduespolering. Overtrækket er i høj kvalitet og er velegnet til professionelt brug. Med sine 35 cm er overtrækket godt til indvasking af store vinduer.

Supply cremesæbe U/P 5 l.

Varenummer: 4040
Cremesæbe i beholder med pumpe. Sæben indeholder ikke parfume, hvorfor den er yderst venlig til personer med følsom hud. Ved anvendelse husk da at gnide godt ind i hænderne og skyl så af med rent vand.

Supply vinduessæbe, svane, 1 ltr.

Varenummer: 1265
Denne vinduessæbe bruges til rengøring og polering af vinduer og andre overflader af glas. Et populært produkt hos professionelle vinduespolerer, da sæben efterlader overfladen helt klar og uden striber.