Diverse

Vinduespolering Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

nLite Vandanlæg DI24T u/hjul

Varenummer: 3887
Dette vandanlæg er til professionelt brug. Renser og blødgør først dit vand gennem granulatmixen. Vandanlægget er transportabelt, hvilket gør det muligt at medbringe vandanlægget på selv bøvlede placeringer. Nlite Vandanlæg fra Unger har ikke hjul.

nLite Vandanlæg DI24W m/hjul

Varenummer: 3879
Dette rentvandsanlæg fra Unger giver totalt stribefrie vinduer. Anlægget renser vandet med 100% ionbytning. Anlægget er placeret på hjul, som gør den let at flytte rundt. Ungers rentvandsanlæg har et letbetjeneligt panel, som gør det let at vælge hvor hårdt vandet skal være og meget mere.

nLite Vandanlæg DI48C m/vogn

Varenummer: 3880
Dette vandanlæg fra Ungers Nlite serie er udarbejdet for at give dig rent vand. Vananlægget er udelukkende til professionelt brug. Kommer på en vogn med hjul, så den er let at transportere rundt.

SPC 15 cm. skraber m/ hylster

Varenummer: S2199
Denne skraber bruges til professionel og særdels effektiv vinduespolering. Skraberen kan vinkle blade,t hvilket giver en meget god kontakt med glaset. Den ligger godt i hånden og er virkelig nemt at bruge. Ideel til professionelt brug og kommer med tilhørende hylster, så du let ig hurtigt kan tilgå skraberen.

SPC 15 cm.klinger 10 stk.

Varenummer: S2201
Disse klinger anvendes til effektiv vinduespolering. De fjerner let både maling, voks, lim o.l. fra glassets overflader. Klinger er dobbeltsidede og af høj kvalitet.

SPC bælte m/ 3 stropper

Varenummer: S1990
Dette nylonbælte med tre stropper er ideel for den professionelle til opbevaring af vinduespudserudstyr. Bæltet er kraftigt og i god kvalitet. Gør arbejdet med vinduespolering lettere, da du har dit udstyr lige ved hånden.

SPC cleanerholder dobb.

Varenummer: S1991A
Denne cleanerholder anvendes til professionel vinduespolering. Holderen gør det nemt at komme til vinduespudserudstyret, så arbejdsgangen bliver lettere. Cleanerholderen er i høj kvalitet og har en lang levetid.

Spc Click Skraber

Varenummer: 1198
Denne click skraber benyttes af professionelle til vinduespolering. Skraberen har skydemekanisme.

SPC clips

Varenummer: S1979
SPC Clips til vinduespolering brug.

SPC glas-rensepulver

Varenummer: S5000
Denne glas rensepulver fra SPC er effektivt til fjernelse af kalk og silikonefilm fra vinduer. Pulveret monteres tørt på glasset, hvorefter det gnubbes med en blød klud. Herefter burde produktet fjerne mineralforekomster, hårde pletter o.l.

SPC glide

Varenummer: S2105
SPC glide er et effektivt produkt til brug i vinduespolering arbejde. Produktet har til formål at give længere arbejdstid i varmt og blæsende vejr. Dette sker ved at produktet nedsætter fordampningstiden af vandet på glasset. Ydermere kan produktet bruges oms beskyttelse til glas og dermed mindske risikoen for skader på glasset når der udføres afrensning med skraber.

SPC gummitrimmer komplet

Varenummer: S1980
SPC gummitrimmer komplet

SPC Hjulstel t/ rund spand

Varenummer: S2088
SPC Hjulstel t/ rund spand

SPC leifcart stel u/spand

Varenummer: S2087
Denne vogn kan med fordel anvendes ved professionel vinduespolering. Vognen er praktisk, da der kan placeres en 22 liter spand i vognen.

SPC plastendestyk til t-bar

Varenummer: S1955
SPC plastendestykke til vinduespolering t-bar.