Diverse

Kemi Diverse
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

PrimeSource Vaskepulver Color 10 kg

Varenummer: 8315
Denne vaskepulver er effektivt til vask og rengøring af kulørte tekstiler og tøj. Vaskepulver tilsættes vaskemaskinen. Efterlader tøjet rent og blødt.

RC Whiteboard cleaner 0,5l

Varenummer: 4205
Denne whiteboard cleaner er fremstillet til afrensning af whiteboard tavler. Produktet sprøjtes på tavlen og eftertørres med en ren, tør, fnugfri klud for optimalt resultat.

Reng.tab1 kalk SprayWash 14stk m/p

Varenummer: 1003SPRAY
SprayWash afkalkningstabletterne, Tab 1 med parfume.

Rense benzin 0.5 l.

Varenummer: 2245
Rense benzin er et effektivt middel mod fedtpletter. Er også effektiv til at fjerne harpiks, klistermærker, tyggegummi mm. Bemærk: Brug så lidt rensebenzin som muligt, og sørg for at have et sugende underlag.

Response Urinal måtte

Varenummer: 8940
Med denne urinalmåtte undgår du illelugtende urinaler. Måtten er effektiv til at holde afløbet fri for affald og giver samtidig en frisk og behagelig duft.

Sæbespåner 5 kg.

Varenummer: 1651
Sæbespåner er tørre, små flager af sæbe, på størrelse med havregryn el. lign. Sæbespåner er letopløselige og velegnet til vask af ubehandlede trægulve, klinker, skiffer, granit mm. Kan også anvendes til rengøring af møbler, tekstiler eller grundrengøring.

Sæbespåner flydende A25 5 l.

Varenummer: 1642
Flydende sæbespåner er det oplagte valg, når der skal vaskes gulve. Sæbespånerne kan bruges på alle gulve, der tåler vand. A25 kan også anvendes til vedligeholdelse af ubehandlede trægulve.

Salmiak 3 dbl. 0.5 l.

Varenummer: 2237
Tredobbelt salmiakspiritus er anvendeligt til mange foretagender: Rengøring af grill, fjernelse af film fra bilruder, rengøring af jern, rengøring af smykker osv.

Salmiak 3 dbl. 5 l.

Varenummer: 2238
Tredobbelt salmiakspiritus er anvendeligt til mange foretagender: Rengøring af grill, fjernelse af film fra bilruder, rengøring af jern, rengøring af smykker osv.

Salmiakspiritus 8% 5ltr.

Varenummer: 2248
Salmiakspiritus er et effektivt middel i kampen mod fedtede flader og til rengøring af blandt andet guldsmykker, neglebørster mm. Kan også anvendes til fjerning af græspletter.

Saltsyre 0.5 l.

Varenummer: 2243
Kan anvendes til at afvaske en murvæg. Dette gøres med en børste. Kan desuden anvendes til at ph-neutralisere vandet i et havebassin, swimmingpool el. lign.

Servisol 500 ml.

Varenummer: 1276
Med Servisol holder du fugt og rust væk fra dine redskaber. Dine metal- og bevægelige dele bliver smurt og godt beskyttet mod korrision. Et must have til dit private værksted eller til industrien.

Silvo 150 ml.

Varenummer: 2222
Er et pudsemiddel til sølv, guld, aluminium, galvaniseret stål og krom. Påføres en tør klud og masseres ind i diet ønskede produkt. Kan være meget kraftigt lugtende. Kan med fordel anvendes udendørs.

Solution stålpleje 1 l.

Varenummer: 1982
Denne stålpeje anvendes til pleje af bl.a. rustfrit stål, plast, emaljerede og lakerede overflader. Den er effektiv til at opløse fedt og beskytter meod kalk. Et stålplejemiddel der renser helt i dybden.

Spray cleaner 500 ml.

Varenummer: 1422
Spray cleaner er et universalrengøringsmiddel, der er specielt anvendeligt på spejle, vinduer, keramiske fliser og metaloverflader