Kärcher Gulvvasker, Model BR35/12

Varenummer: 5008

Kärcher Gulvvasker

Specifikationer:
Aldrig har det været så let at komme ind i hjørner og rundt om forhindringer som det er med den nye BR 35/12 gulvvaskemaskine fra Kärcher. Selvom maskinen næsten lige er kommet på markedet har den allerede vundet adskillige priser for sit design og brugervenlighed. Den største og vigtigste pris er imidlertid den enorme efterspørgsel som vi på globalt plan oplever for dette unikke produkt. Med det integrerede rat der mest af alt minder om rattet i en formel racer og vaskehovedet der kan drejes 200˚ vil du opleve en helt ny standard for både brugervenlighed og manøvredygtighed.
Vægt: 35 kg.
Max kapacitet: 1400 m2/t.
Vandtank volumen: 12 liter / 12 liter

Denne gulvvasker fra Kärcher er til professionel brug. Maskinen er innovativ og har en utrolig performance der gør dit arbejde med gulvvask betydeligt lettere.
Især er den kendt for sit nye, smarte drejelige vaskehoved, der gør den manøvredygtig og fleksibel. Rattet kan desuden drejes 200 grader, hvilket giver den nogle nye muligheder. Den er blandt andet velegnet i områder med mange møbler, hvor denne slags gulvvaskemaskiner normalt vil have det svært.
Lang levetid, reduceret støjniveau og færre CO2 partikler. Alt i alt en god maskine, til dig, der kun vil arbejde med det bedste.