Om Rengøringscentret

Om Rengøringscentret

I Rengøringscentret finder du alt til professionel rengøring og vinduespolering.

Derudover er vi totalleverandører i dispensere, papirvarer, poser, sække, sæbe, osv.

Vores mål er altid at sørge for at du får lige netop det du har brug for.

Vi har en bred og solid viden om alle aspekter af rengøring og vinduespolering, og vi deler gerne ud af den.

Vores mangeårige erfaring indenfor området sikrer dig ekspertrådgivning til hver en tid, hvad enten du har spørgsmål om gulvvask, kalkfjerning og alt derimellem.

Og vi har ikke bare læst os til det.

Vi har personale der har arbejdet med rengøring igennem mange, mange år, og ikke er blege for at ”trække i arbejdstøjet” og teste forskellige produkter og løsninger så vi bedre kan rådgive dig.

Vi tilbyder også reparation og service af diverse rengøringsmaskiner i vores lokaler i Glostrup. Og en del reparationer kan klares mens du venter.

I vores butik i Glostrup står vores personale altid klar til at hjælpe dig, og hvis vi er i tvivl om hvad der vil løse netop din udfordring, så er vi ikke bange for at søge viden andre steder.

Og har du brug for at vi kommer ud til dig, så gør vi gerne det.

Med andre ord, vi sælger dig ikke noget du ikke har brug for, vi lover dig ikke ét mirakelmiddel til at dække alle dine rengøringsbehov, vi garanterer dig heller ikke den laveste pris på markedet.

Til gengæld gør vi alt for at sikre at du får den absolut bedste service og rådgivning.

Kundespecifikke kurser

I Rengøringscentret tilbyder vi også kundespecifikke kurser til dig.

Hvad enten du har brug for at lære alt om oliebehandling af gulve, polish, rengøring af forskellige overflader eller andet, så har vi mulighed for at sammensætte et kursus der tilgodeser netop dine behov.

Vores kursuslokale i Glostrup har alt det udstyr der er nødvendigt, og da vi jo har en rengøringsbutik fyldt med alt til rengøring og vinduespolering, skaber vi de perfekte rammer for netop dit kundespecifikke kursus.

Vores historie

Rengøringscentret blev grundlagt i 1984, og startede ud i et kælderlokale på Nordre Fasanvej på Frederiksberg.

Med årene voksede virksomheden, og flyttede hele to gange i større lokaler på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.

Den helt ideelle placering blev fundet i 2012, da Rengøringscentret flyttede ind i de nuværende lokaler på Naverland i Glostrup.

Her er alle muligheder for at give vores kunder den absolut bedste service og oplevelse, både i vores store, velassorterede rengøringsbutik og med de særdeles gode tilkørselsmuligheder.