Language: DANSK
Rengøringscentret A/S • Naverland 1A • DK-2600 Glostrup • T: +45 3887 4950 • M: mail@r-c.dk • CVR NR.: 24210669

Om os

Forretningskonceptet
Vores forretningsidé er at være det førende Supply house i rengørings branchen. Både hvad angår service men i høj grad også på produktsiden. Det udbygger vi til stadighed med mærkevarer samt niche produkter som f.eks. SPC vinduespoleringsartikler, som vi har Europa agentur på. Vi tilbyder også det unikke Solution tæpperensesystem, som renser både bedre og hurtigere, end de traditionelle systemer. Vi har vores egen maskinserie fra den tyske producent Columbus, som blandt andet tilbyder en af markedets bedste skuremaskiner.

Baggrund
Rengøringscentret blev grundlagt i 1985 i et lille kælderlokale på Nordre Fasanvej, på Frederiksberg. Da pladsen hurtigt blev for trang, flyttede vi til Peter Bangs Vej 40, og herefter til nr. 32 A i de tidligere Nilfisk bygninger. I dag driver vi vores forretning fra adressen Naverland 1A, 2600 Glostrup.

Teamet
Vi er i dag et team bestående af 14 ansatte, som alle besidder den fundamentale holdning, at kunden altid er i centrum. Derved opnår kunden altid, at få den rette service og rådgivning, i enhver situation.

Hjemmeside
Vi ønsker med denne service, at imødekomme vore kunders ønske om let tilgængelig information.
For at efterkomme det stadig større behov for dokumentation, er der mulighed for, at hente datablade på vore produkter.
Dette understøtter bl.a. tilbudsgivning idet databladene kan printes ud og vedlægges tilbuddet som bilagsmateriale.
WEB-SHOPPEN gør det muligt at bestille varer på alle tider af døgnet. Der er fuld fart på rengøringsbranchen så vi er sikre på at dette tiltag vil hjælpe i den travle hverdag. Du vil også kunne finde særlige tilbud, som kun er gældende ved bestilling over nettet.
Siden vil dynamisk blive opdateret, og holde vore mange kunder bredt orienteret.
Kommentarer og forslag er meget velkomne.


Med venlig hilsen

Rengøringscentret A/S
Mads Mortensen